perjantai 24. huhtikuuta 2009

Puuhasteluja..


Nyt olen uponnut tilkkutöiden (ja villasukkien) pariin. :) Suunnitteilla on kaksikin tilkkupeittoa. Toinen, johon on jo joitain valmiita aplikaatioita, tulee soittohuoneeseen. Joskin nuokin tilkut ovat vielä viimeistelyä vailla. Haitariin tulee nappuloiksi pieniä nappeja ja rumpukapulat ovat vielä ompelematta. :) Laitan tänne muuten kuvan ihanasta tuolinmatosta, jonka äitini teki. Tykkään näistä kirkkaista väreistä ja nostalgisista kankaista, joihin sisältyy muun muassa oma kevätjuhlahameeni takavuosilta. :)

Sukkia tulee tasaiseen tahtiin. ;) Puikot ovat kädessä automatkoilla ja yleensä telkkaria katsoessa. Sunnuntaisin olen linnoittautunut katsomaan Tanssii tähtien kanssa ja sukkaan tulee pituutta silloinkin. Ohessa kahdet valmiit kesäsukat ;) Meinasin kutoa vielä sellaiset nilkkamittaiset, joissa olisi pottuvarpaalle erikseen paikka. Varvassandaalisukat, nääs... ;)

Ja vielä yksi kirpputorilöytö: ihana lintuhäkki, ja sopivan pieni. :) Tänne suunnittelin tekeväni tilda-linnun, kunhan löydän sopivan kankaan. Samaiselta kirpparilta löysin mm. kauniit kengät ja kahden euron kangaspussin, joka sisälsi sopivia sävyjä tildailuun! :)

3 kommenttia:

 1. Oi, miten ihania töitä, tuosta tilkkupeitteestä tulee upea, ja nuo sukat, oon tosi kade, sillä en osaa kutoa ja kernaasti tahtoisin.
  Ihanan lintuhäkin löysit. minäkin ostin sellaisen pienen, mutta olikin liian pieni tildalinnulle.

  VastaaPoista
 2. Hienoja juttuja. Onko sulla jo ohje siihen varvassukkaan?

  VastaaPoista
 3. suloinen häkki!ihana tuolinpeite ja tuo tilkkutäkki myös ;)

  VastaaPoista