maanantai 17. tammikuuta 2011

Väriterapiaa ja kirja-ale löytöjä

Olen joskus viime kesänä tilannut Virkkukoukkuselta ihania lahjapapereita. Siis eihän näihin raaski mitään kääriä, joten nyt viikonloppuna sain ostettua sopivat kehykset. :) Tässpä vähän väriterapiaa keittiön seinälle. Joskin tämä juliste taulu sopii myös makuuhuoneeseen sängyn päälle. Luultavasti joudun ostamaan toiset kehykset keittiöön laitettavaa taulua varten. Siinä lukee, että "Mie en ookkaan mikään normipirkko..." ;) Love-kyltti on viime kesän löytö Haaparannan sisustusliikkeestä.
Entisten taulujen paikoille jäi kaksi tyhjää naulaa. Niihin pitäisi keksiä jotain pientä... Ehkä helmistä tehdyt perhoset? Tai enkelit? Tai jotain ihan muuta? :) Mietitääns... :)

No ja sitten kävin kirjakaupan alessa.. Senhän tietää miten siellä käy. Tolkienin maailman kartat oli kyllä löytö, koska Sormusten herran fanina olen tuota opusta pitänyt monesti kädessäni. En ole raaskinut kuitenkaan ostaa, koska hinta on ollut 30-40 euroa. Nyt samainen opus lähti matkaani hintaan 9,90. :) Aikas hyvä.
Tuo Rooma-kirja yllätti itsenikin! :) Minä olen aina ollut sitä mieltä, että kotona paras. Nyt olen kuitenkin saanut jonkin ihmeellisen kärpäsen pureman, että jonain päivänä haluan matkustaa Italiaan. Ja siellä varsinkin Roomaan. :) Ostamani kirja ei kuitenkaan ole ihan tavallinen matkaopas, vaan se kertoo melko tarkastikin Rooman nähtävyyksien ja kulttuurikohteiden historiasta. :)
Kesäkodin lumo oli puolestaan ihan fiilistelykirja! Olisipa kesä jo täällä... :) Höh, ulkona tuiskuttaa lunta ja isäntä oli aamulla joutunut lapioimaan tiensä postilaatikolle, koska pihakäytävä oli satanut ihan umpeen.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti