perjantai 15. huhtikuuta 2011

Täällä taas

Kyllä se tuo aika rientää. Lumet on sulaneet hurjaa vauhtia ja aurinko paistaa. :)
Viimeiset parisen viikkoa olen ollut ihan kamalassa flunssassa, mutta kyllä se tästä jo pikku hiljaa helpottaa. Ja puolen tunnin päästä alkaa LOMA! :D

Olenhan minä toki näprännytkin jotain. Tein pitkään ja hartaasti punaista pallomekkoa, jota vuoronperään ompelin ja purin. No, nyt se on valmis, mutta kun haluan siitä kuvan itseni päällä, niin laitan sen myöhemmin nähtäväksenne. :)

Tässä kuitenkin jotain vinkeitä viimeisen kuukauden ajalta:
Yllättäen iski rumpusettikuume ja päädyin vaihtamaan sähkörumpusettini uudempaan. :)
No, mikäs siinä kun sain entisen helposti myytyä ja uudet kohtuuhintaan. Ja tämä setti on aivan ihana! :) Soittotuntuma eli "tätsi" on ihan eri luokkaa kuin edellisessä ja tämä vielä kaiken lisäksi hieman nätimpikin kuin entinen. :)Olohuoneeseen laitettiin myös uudet Vallilan verhot. Nämä oli väriltään tosi kauniit ja juuri olohuoneeseen sopivat.Ja Ylivieskan Kärkkäisellä oli jo uusia Tilda-leikearkkeja! :) Nämä oli nyt valmiiksi stanssattuja, eli ei tarvitse leikellä. En ole vielä yrittänyt irroittaa kuvia taustoistaan. Katsotaan, miten käy. :)

2 kommenttia:

  1. Hyvä että olet tervehtynyt, tauti onkin ollut sitkeää laatua tänä keväänä. Vautsi mitkä lady-rummut! Kelpaa noilla päristellä. Ovatko nuo sähköiset kalliita? Poika on kinunnut rumpuja kitara-harrastuksen hiukan hiivuttua.

    VastaaPoista
  2. Sähkösettejä on tietysti monen hintaisia. Varmaan jollain 500-600 eurolla saisi jo sellaisen, jolla tekeekin jotain. Tämä on hiukkasen kalliimpi..
    Mut sähkösetti on kätevä, kun siitä ei lähde niin isoa ääntä kuin akustisesta... ;)

    VastaaPoista