perjantai 20. toukokuuta 2011

Kevättä..

Voi tuota aikaa, kun se menee niin nopeasti. :( Olen ottanut hurjasti kuvia blogille laitettavaksi viimeisen viikon aikana, mut nyt sit vasta saan aikaiseksi. Mut onpa nyt sitten kerralla enemmän luettavaa. :)

Käsitöitäkin on jonkun verran valmistunut, laitan niistä kuvia toiseen postaukseen. Tämä kamala flunssa ei ota loppuakseen, se on kestänyt nyt 7,5 viikkoa. Alkuviikosta luulin, että minähän jo paranen tästä, mut eikun yskittää vaan ja eilen ja tänään teetteli korvia ja kurkkua kipeäksi. Olen sit ottanut tänään vähän rennommin, vaikka ulkona on hieno ilma niin luin sohvalla Kiss-yhtyeen bändihistoriikkia ja katsoin telkkaria. :) Olen käynyt koko talven punttisalilla kaksi kertaa viikossa, yleensä tiistaisin ja perjantaisin. Toki olen sairastamisen aikana ollut usein sieltä poiskin, tiistaina kävin kun oli niin hyvä olo. No tänään sitten valitsin sohvan. Kävin päivällä taas työterveyshoitajallakin. Hän antoi lääkäriajan maanantaiksi. Hyvä niin, olen syönyt jo yhden antibioottikuurin ja haluaisin totisesti päästä tästä yskästä eroon! :)

Mutta kevätkuvia! Maa vihertää jo paljon enemmän kuin näissä kuvissa. Nämä on otettu viikko sitten. :)


Kaunokaisia. :)

Suunta ylöspäin.
Kevätkaihonkukka, sininen taitaa olla kaihon väri muutenkin? :)

Marjapensaat olivat viime viikonloppuna näin isolla nupulla kotipaikallani Kalliokankaalla. Tämä kylläkin on lämpimämpi paikka kun oikea pensasmaa, kun tämä punaherukkapensas kasvaa vanhan ulkokellarin rinneseinustalla. Toivottavasti nyt ei tuu pakkaset.

Tämä sammalleimu palkitsee meidät joka kevät ihanalla kukinnolla. :) Tää on niin nostalginen, kun se on kukkinut joka vuosi siinä kellarin rinnepenkassa niin kauan kuin minä muistan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti