maanantai 11. helmikuuta 2013

Pikkulaakso

Tämä pitää vielä tänään esitellä. :) Jos olette käyneet valokuvablogini puolella, niin tämäkin on jo tuttu, mutta laitan vielä tähänkin. Siis voitteko kuvitella; minä myin syyskesällä rumpusettini (olen harrastanut rumpujen soittoa 14-vuotiaasta saakka lukuun ottamatta muutaman vuoden taukoa välillä - siis yli 20 v) siitä syystä, että ostin nukkekodin! :D Soittaminen oli jäänyt vähän vähemmälle toki aikaisemminkin, kun lopetin orkesterin (joka alkoi maistua puulta yli 10 v:n käynnin jälkeen). Sitten innostuin toteuttamaan haaveeni nukkekodista. Siis luulin ostaneeni nukkekodin, joka mahtuu vierashuoneen lipaston päälle - höm, höm - en sitten katsonut kuitenkaan mittanauhalla paljonko on 78 cm kertaa metri ihan oikeasti... ;D ;D No joo, ainoa järjellinen paikka upealle nukkekodilleni oli siinä kohdalla, missä tähän saakka oli ollut setti... Purimme rummut ensin kaappiin, mutta het kohta alkoi tuntua, että siinä ei ole mitään järkeä, hinta vaan laskee kun kasa johtoja ja kumilätkiä (siis sähkörummut) seisoo käyttämättömänä kaapissa. Ei muuta kuin myyntiin vaan. Raskain sydämin lähetin laatikollisen aarteitani matkahuollosta bussin mukana etelään ja päätin, että jos joskus haluan vielä soittaa, niin saanhan minä uudet sitten. :) Eikö niin? :)

Mutta asiaan. :) Siis saanen esitellä: Pikkulaakso.

 Talossa asuvat nuoripari Amelie ja Jonathan sekä Amelien naimattomaksi jäänyt isotäti Aurora. Perheen sukunimi on jäänyt keksimättä, kun olisin kyllä keksinyt monta hienoa suomenkielistä, mutta eihän vierasperäiset etunimet rimmaa yhtään esim. Virtasen kanssa. :) Anteeksi nyt vaan kaikille Virtasille, mutta Jonathan Virtanen ei kuullosta uskottavalta... :)

Nämä ovat samoja kuvia joita olen julkaissut fotoproggis-blogissani, joten huoneet ovat vielä vaiheessa. Pariskunnan makuukamarissa on kyllä nyt jo verhot ja matto. Mutta siitä huolimatta katselen kateellisena nukkisblogeja, joissa ihmiset ovat värkkäilleet pikkutaloihinsa mitä upeampia yksityiskohtia.. Tahtoo myös! :) Mutta huomasin asetellessani astioita nukkelan keittiönkaappiin, että en ole läheskään niin näppäräsorminen, mitä olen luullut... ;) Tuntui, että pinsetit olis pitänyt olla.. ;D

 Olohuoneen takassa on hiillos. Mutta sielläkin on muuten  vielä avaraa.

 Pari kuvaa keittiöstä. Amelie on leiponut tuoretta pullaa...
 ...ja väki on iltateellä.

 Tämä kuva on Auroran alakerran makuuhuoneesta. Siellä on jo vähän viihtyisämpää kun on matto, verhot ja pitsinen sängynpeittokin. :)

 Talon sauna. Ostin tämän nukkekodin valmiina ja joku uskomattoman taitava ihminen oli omin käsin väsännyt sinne myös näin upean saunan. :)

 Tässä sitten vielä pari joulukuvaa. Paketteja näyttää ainakin olevan runsaasti.

Tässä eivät olleet vielä edes kaikki huoneet. Amelie on ompelija ja hänellä on ateljee, johon haluan tehdä pieniä mekkoja ja kangaspakkoja jne jne.. Ja alakerrassa on eteisen lisäksi yksi iso huone, johon en vielä edes tiedä mitä sinne tulee.. Olen ajatellut biljardipöytää... mutta tietysti joku kirjasto tai muu vastaava voisi olla kiva.. En oikein tiedä. Ehdotuksia? :) Minä olen jo aikaisemmin keräillyt vähissä määrin huonekaluja ja muuta pikkutavaraa tämän haaveeni tiimoilta. Olen ostanut mm. pienen xylofonin (kas kummaa) mutta se on tämän talon väelle harmittavasti hiukan liian pieni. Siksipä päätin, että tämä väki ei harrastakaan musiikkia. Jouduin kylläkin pyörtämään päätökseni kun joulupukki toi minulle (Jonathanille) minikokoisen saksofonin. :) Mutta pianoa tai rumpuja tänne ei kyllä osteta! :)

1 kommentti:

  1. Onnittelut ihanasta nukkekodista. Harmi että vaati niin suuren hinnan. Toisaalta tämä on kyllä ihana harrastus ja antaa varmasti paljon ilon hetkiä! :)

    VastaaPoista