lauantai 12. lokakuuta 2013

Pitkästä aikaa täällä taas.

Minulla taitaa liian moni viesti alkaa tuolla otsikolla.. :D No, yritän palailla tänne taas. :) Olen tehnyt paljon mukavia käsitöitä, joita voisi laitella tänne, sikäli kun minulla on enää yhtään lukijaa täällä. :) Valokuvablogiani olen päivittänyt aktiivisemmin, joskin silläkin puolella oli nyt taas kuukauden tauko, kun koneeni oli epäkunnossa.. Mutta, tässäpä on kuvia pihamökistämme. :) Olemme muuttaneet kesän aikana ja asumme nyt ihanassa omakotitalossa, jossa on pihalla kesämökki ja leikkimökki. Täällä voi käydä kesällä päiväunilla tai olla vaikka yötäkin. :) Nalle on vallannut sängyn silloin, kun siinä ei ole muita.



Kiinnitin tekstin seinään ja sitten vasta huomasin, että siinä olisi pitänyt lukea "All You need is Love".. ;) Mutta lause toimii toki näinkin päin.. :) En nimittäin viitsinyt enää alkaa naputtelemaan uusia nauloja.

 Lisää nallejea..
 
Lyhty syksyiltoja varten.

 Romanttiset oviverhot..

 .. ja samainen nalle. Jonka muuten saa kuorsaamaan, kun laittaa nalleen patterit.. ;)

Nyt on jo liian kylmät ilmat päiväunille, mutta kesällä tämä on kiva paikka. :)

2 kommenttia:

  1. Täällä kyllä ollaan!
    Aivan ihana paikka päivänokosille!

    VastaaPoista
  2. Hei Mustakissa! Kiva, että ainakin sinä olet vielä tallella! :) Yritän nyt oikeasti taas reipastua päivittämään vähän useammin blogiani, kivaahan tämä on. :) Tänään on esittelyssä leikkimökki. :)

    VastaaPoista