sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Pihatöitä pokerivoitolla

 Meillä on siis vaahtera takapihalla. :) Muutimme kesällä, ja kun silloin ihastelin vaahteraa, kaikki vaahteran omistavat tuttavani totesivat virnistäen: "Odotahan, katsotaan tykkäätkö siitä enää niin paljon syksyllä..." ;)

No joo, pitihän se siivon, mutta tykkään siitä silti. :D Ainoastaan se harmittaa, että missä olivat punaiset lehdet vaahterastani tänä syksynä? Kaikki olivat keltaisia tai ruskeita.. No vielä tähän siivoon viitaten.. meillä on tapana isännän kanssa pelata joskus pokeria kotitöistä. Voittaja siis saa ennalta sovitun "palkinnon", joka on esimerkiksi astianpesukoneen täyttäminen tai muuta vastaavaa. ;) Ja palkinnon saa nimenomaan voittaja, koska täytyyhän sen jossain tuntua, että on voittanut jotakin.. ;D No, pelasimme siis takapihan haravoinnistakin. Täytyy mainita, että huijata ei saa, siis tässä tapauksessa se olisi kai sitä, että yrittää hävitä tahallaan. Mutta pihan haravointi lätsähti kyllä heti kerralla minun voitokseni, minulla ei ole koskaan ollut näin hyvää kättä:

Siis kaksi jokeria ja kolme ässää, yhteensä viiden ässän käsi.. :D Selkeä voitto siis. Ja piha tuli haravoitua, joten lunastin voittoni.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti