keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Ihana kesä!Juhannus meni mukavasti sukujuhlissa hyvän seuran ja notkuvien herkkupöytien ääressä. :) Kiitos vaan emännille. Sää oli kylläkin niin kylmä, että parhaillaan piti panna pitkät kalsarit jalkaan, jotta tarkeni. ;) Mutta nyt onneksi paistaa aurinko senkin edestä! Vihdoinkin olen saanut aloittaa kesämekkokauden! Ihanaa! :)
Viikonlopun aikana pistelin valmiiksi Ressu-kirjanmerkkini. Ristipistot ovat suhteellisen pölytön harrastus. Neuloessa joudun käyttämään hengityssuojainta ja en yleensä kehtaa veivata sukkaa kuin kotona ja automatkoilla. :D Ruusun olen kirjonut jo aikaisemmin, mutta nyt sain viimeisteltyä nämä työt. :)
Minulle on tullut joku valtava innostus muffinsseihin! Värjäsin tuolla aikaisemmin nuo mustikkaiset ;) Nyt olen surffaillut lisää muffiniohjeita netistä. Löysin ihania nettisivuja, joissa oli ohjeita ja paljon erilaisia tapoja koristella muffineja! :) Leipomatarvikkeiden nettiliikkeestä Ullan unelmasta haluaisin tilata muffinssitelineen, mutta isäntä vihjaisi, että voitko millään elää ilman sitä? ;) Lupasin toistaiseksi yrittää ja opetella ainakin leipomaan ja koristelemaan muffinssit kunnolla ennen telineen hankkimista. :)

4 kommenttia:

  1. Sitähän vois paremmin inspiroitua kun sais uuden telineen muffinseille ;-)
    Kauniita noi sinun kirjonta työsi. Ei taitais itsellä riittää kärsivällisyys eikä taidot :O

    VastaaPoista
  2. Hih hii, voisihan sen telineen hankkia tuollakin perusteella. Puolisoni syö kyllä mielellään kaiken mitä leivon, joten selitys voisi hyvinkin mennä läpi. ;)
    Kiitos kehuista. :) Minunkaan kärsivällisyys ei riitä tuota isompiin ristipistotöihin, mutta näitä pieniä on ihan kiva tehdä joskus. :9

    VastaaPoista