Päivätkahvit on päivän paras hetki, sanoi ystävättäreni. :) Olen alkanut ajattelemaan samalla tavalla. Tänään on vapaapäivä, joten päätin leipoa pitkästä aikaa. Tein kahdenlaisia muffinsseja; suffelipuffi-vadelmamuffinsseja ja chilisuklaa-muffinsseja.
Muuten hyvä, mutta en löytänyt mistään vadelmia, niin tein suffelipuffi-muffinssit mustikkaan. Ja kun vaaleaan taikinaan laittaa mustikkaa, niin siitä tulee ihan kamalan väristä, mutta enhän minä sitä tullut ajatelleeksi. :D Rakas puolisoni katsoi ruokatunnilla käydessään valmiita muffinsseja ja sanoi, että nämä pitää syödä äkkiä, kun ei tiedä milloin ne on homehtuneita. :D Leivonnaiseni nimittäin ovat mustikan ansiosta päältä ihan sinisenharmaita. :D :D Nauroin niin, että meinasin tikahtua. Tämä on sitä leipomisen iloa. ;D Kerran aikaisemmin olen ex-kamultani saanut tekemistäni sämpylöistä sellaisen analyysin, että: "erottaiskohan näitä kivestä, jos nämä nakkais pihalle?" ;D Taisivat olla hiukkasen kovia... :D
No, molemmat muffinssit olivat kuitenkin hyviä - väri ei kuulemma hidasta yhtään. :D
Nyt alan tekemään tildakukkia ja valmistelemaan niitä keskeneräisiä tyttösiäni. :)
Ihanaista perjantaipäivää! :)
Saman "värijutun" olen kanssa kokenut mustikoiden kanssa. Mutta se on hyvä, että makua väri ei haittaa. :)
VastaaPoistaIhanaa viikonloppua sinulle.