sunnuntai 13. syyskuuta 2009

LomalöytöjäOivoi miten pitkiä aikoja vierähtää aina postauksen välissä. :( Päivät menee kyllä vauhdilla. :) Nytkin on ollut ihania aurinkoisia päiviä. Eilen siivottiin pihaa ja vähän varastoakin. Ja pesin neljä koneellista pyykkiä kun oli niin hyvä kuivatus-tuuli. :)
Tänään oltiin äidin luona tyrnimarjoja poimimassa. Harmi kun ei sattunut kameraa mukaan, pensaat on niin oranssien marjojen peitossa kuin vain olla voi! :)
Huomenaamuna täytyykin sitten palata taas töihin puolentoista viikon loman jälkeen. :) Eipä siinä mitään, minulla on niin mukava työ ja ihanat työkaverit, että mielellään sinne menee. :)
Ja kun lomalla oltiin, niin käytiin tietysti - yllätys yllätys - Rovaniemellä! :) Onkohan se Joulupukki vai mikä kun minua sinne vetää, mutta aina jos minä saan päättää niin lomalla mennään ensin Rovaniemelle. :) Sieltä sitten jatkettiin Kemijärvelle ja Pyhätunturille, jossa käytiin sateen välissä patikoimassa pikku lenkki (8 km) Isokurun upeita maisemia ihailemassa. Ohessa myös kuva.

Rovaniemellä käytiin divarissa ja tietysti myös kirppareilla. Teinpä pari hyvää löytöä. :) Tai oikeastaan isäntä löysi molemmat. Ensimmäinen oli Iittalan kuusisarjan tarjoilukulho! Meillä on neljä saman sarjan jälkiruoka-astiaa, joten emme voineet olla ostamatta tätä. :) Ja toinen löytö oli Juice Leskisen ensimmäinen runokirja Sonetteja Laumalle. Opus oli siisti ensimmäinen painos. Sen lisäksi, että kerään Leskisen kirjoja, löydön runokokoelmasta teki myös sen hinta, kaksi euroa! Katsokaapa vaan huutonetistä paljonko vastaavasta pyydetään. Tahtoopi teoksen hinta pyöriä 70-80 euron kieppeillä. :)

Kirjakaupasta tarttui sitten mukaan Pikku Prinssin versio kolmiuloitteisina kuvina! :) Se on aivan ihana! No, ehkä se on tarkoitettu hiukka minua pienemmille, mutta ei hidasta yhtään! :) Tarina itsessäänkin on ihana ja tässä kirjassa se vain korostuu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti