maanantai 28. syyskuuta 2009

Shoppailuja..

Laitanpa nämäkin nyt tänne saman tien. :)
Tilasin pari viikkoa sitten taas Adlibriksestä pari ihanaa kirjaa! Mukavia selailuhetkiä on siis tiedossa, kunhan ehtii perehtymään oikein kunnolla. :) Joskin tänään olisi ollut siihen oikein sopiva sää, äsken tuli isoja rakeita että katto ropisi. Onneksi auto oli katoksessa. :)

Tiimarista löysin tosi söpöjä säilytyslaatikoita! :) Täytyy keksiä näille nyt sellainen paikka (ja sisältö) että pääsevät oikeuksiinsa. ;)

Ruusukoukut ovat jo vanhempi juttu, mutta ihastuttavat silti. Löysin ne äsken korulaatikosta ;)

Sitten viimeisenä muttei vähäisempänä; makuuhuoneen hyllyn uudet valot! :) Asensin ne enimmäkseen itse (sillä aikaa kun isäntä kokkasi) ;) Halusin makuuhuoneen hyllyyn kohdevalot, jotka toimii myös tunnelmavaloina. Halpa-hallista löytyi sopiva ledisarja. Sitten vaan reikä hyllynreunaan ja lamppu kiinni. (Joskin kannattaisi varmistaa ensin, ettei poraa ruuvin kohdalta.. duu duu duu..) ;)

3 kommenttia:

 1. Ihania sydänlaatikoita ja tosi söpöt nuo koukut. Pitäisköhän käydä Tiimarissa ... Oliko noissa laatikoissa vain yhtä kokoa?

  Voi, miten tunnelmallinen hyllykuva! Minäkin jossain vaiheessa ehdotin moista valojuttua miehelle, mutta ei tuo innostunut, vaan kasasi läjän kirjoja ja muuta roinaa meidän makkarin hyllyyn lasioven taakse (joita pikkuhiljaa olen sitten siirrellyt muualle).

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihania juttuja, kaikenlaisia sinulla.
  Minä laitoin valot makkarin vitriinikaappiin niin hulppeasti, että ujutin sinne jouluvalot. :) :)
  Lämpimin terveisin:Kisumumma

  Ps. pitäisi saada aikaiseksi, että saisin sinun pakettisi postiin. :)

  VastaaPoista
 3. Sydänlaatikoita oli vain yhtä kokoa, ainaskaan en huomannu siinä muun kokoisia. :)

  Mä tykkäsin kyllä tuosta hyllystä. :) Vaikka vieläkin harmittaa kun ekana nerokkaasti porasin just siitä kohti, jossa on metallinen vahvike ja sehän oli tietysti ylimmän hyllyn yläreunassa... :( Siihen jäi ruma reikä.

  Mutta jouluvaloillahan onnistuu näppärästi kanssa valaisemaan mitä vain. :)

  Mutta, voi sinua, Kisumumma. :) Sinäkö nyt kumminkin tuhlasit minuun. :)

  VastaaPoista