lauantai 28. maaliskuuta 2015

Lauantain kuulumisia

 Tänään aamu alkoi teeruususta tehdyllä teellä. :) Sen lisäksi, että tämä on herkullista, on hauska seurata pallomuodossa olevan teekukan aukeamista lämpimässä vedessä täydeksi kukkaseksi. :)

Aamiaispöydässä oli myös oikeita ruusuja. Ostin männäpäivänä pääsiäistä enteilevän kukkakimpun töistä palatessani.

Uudet lasini olivat tulleet naapurikunnan silmälasiliikkeeseen, joten läksimme sinne hakemaan niitä ja haimme samalla polkupyörät huollosta. Nämä ovat nyt monitehot, ikä on tehnyt tepposensa.. ;) Laseista oli "kahdet yhden hinnalla" -tarjous, joten otin toisiksi laseiksi lukulasit, jotka eivät olleet vielä saapuneet. Niistä siis kuvia myöhemmin.

 Sitten eksyimme vielä Kärkkäisen sikapäiville, josta mukaan lähtivät nämä kolme lasilintua. Olivat aivan ihastuttavat ja tarjous oli 3 kpl yhteensä 4,90.
Ripustin linnut keittiön ikkunaan jossa keinuva tiffanytyö-kissamme voi niitä luurailla. :) Sikapäiviltä ostin myös kaksi skräppäysalbumia á 2,50 ja Vallilan ihanaa verhokangasta, joka oli tarjouksessa 7,90 metri. :) Siksakkasin vasta verhojen päät, joten niistä saatte kuvia sitten kunhan ompelen valmiiksi ja ripustan ikkunaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti