torstai 28. lokakuuta 2010

Kylppärikuvia

Meillä on uusi suihkuverho. :) Sattumoisin sarjakuva-aiheinen. ;) Kun taloudessa on melko monta kymmentä hyllymetriä sarjakuvia, niin valitettavasti silmä tarttuu myös näihin tämmöisiin hupatuksiin. :) Mutta eipä se haittaa, nämä on elämän pieniä iloja. Jos joskus aikuistun, niin ostan sitten semmoisen järkevämmän suihkuverhonkin. ;)

Itse asiassa mulla on järkeväkin suihkuverho! Kuva täällä ;)

Minni ja Mikki on seisoskelleet jo kauan meidän kylppärin pöydällä. Ne on itse asiassa saippuapulloja, mutta niissä on kummallista se, että saippuaa ei saa millään ulos. ;) Hahmo on niin kova, ettei sitä jaksa puristaa ja ilman puristamatta sieltä ei tule juuri mitään. Olemma antaneet olla, pysyvätpähän paremmin pystyssä. :)

Sitäpaitsi mieluummin käytänkin näitä! Wanhan Markin tuotteet ovat ihania. Saippuat ja palasaippuat tuoksuvat aivan mahtavilta ja tuotteet ovat hyvälaatuisia. Saunatuoksujakin olen kokeillut ja tykkään kyllä kovasti. Ainut miinus tulee patenttikorkkipullosta. :( Pakkaus on kaunis, mutta on aika riskaabelia hommaa käsitellä tiukkaa korkkia saippuaisilla ja märillä käsillä. Ja saunatuoksupullosta, joka on samanlainen, ei saa millään kaadettua niin pientä tippaa, kuin kuupalliseen riittäisi. Mutta ulkonäkö on kyllä kaunis. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti