sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Valmiita töitä viikon varrelta..


Näin se viikko taas vierähti. :) Olen ollut oikein puuhakas; jopa soittaminen on jäänyt vähälle kun olen innolla paneutunut kaikkiin käsitöihin, joita keskeneräisten laatikosta on löytynyt. ;)
Tässäpä jotain valmistakin. Ja muuten ilolla huomasin, että lukijani ovat lisääntyneet! :) Mainiota.

Näyttää pitävän paneutua vielä siihen, miten nämä kuvat ja tekstit asetellaan kauniisti sivulle... ;)
Ylimmäisenä kuitenkin puutarjotin-projekti. Vannoutuneena sarjakuvien ystävinä halusimme mieheni kanssa Viivi ja Wagner -tarjottimen. Kopioin siis sopivan kuvan puiseen tarjottimeen - tekijänoikeusia talloen, ihan ilman lupaa. ;) Sori vaan Juba luvaton käyttöönotto, mutta lupaan kuitenkin etten tee näitä sarjatyönä kaupallisessa tarkoituksessa. ;) Maalasin kuvan askartelumaaleilla, mutta nyt mietityttää vielä, millä suojaan sen kestäväksi? Luultavasti jonkunlainen lakkaus olisi hyvä...

Sitten on pakko laittaa kuva ihanasta gobeliinityynyliinasta! :) Se on varmaan jotain mummonperintöä, eli ihan kotoani löydetty. Pesin gobeliinin ja vaihdoin rispaantuneen tauskankaan. Vähän nostalgiaa sohvalle. ;) Sen takana on muuten uusi kirpparilöytö! Pentikin vaaleansininen käyttämätön tyynyliina irtosi kirpparilta muutamalla eurolla! :)

Telkkaria katsellessani kudon sukkia. :) Tässä talossa ei jalkoja palele. :)

Ja alimmaisena osa sifonkihuivista, jonka kukkakirjailut saivat helmiä koristeekseen. Kuva on keltainen ja huivi ruttuinen, mutta olin kuitenkin valmiin työn lopputulokseen oikeinkin tyytyväinen. :)

Tänään aloitin tyynynkokoista Hello Kitty -kisua, musiikkihuoneen tilkkutäkkiä, johon äitini kanssa leikkasimme palasia antaumuksella ;) ja tosi lyhytvartisia kesävillasukkia!!! :) (Ja se hempuran soittoläksy unohtui treenata tänäänkin...) ;)

4 kommenttia:

 1. PS. Huom, aloitin uusia töitä, joten keskeneräisten laatikko alkaa ammottaa tyhjyyttään... ;) Terveisiä vaan Biibulle... ;)

  VastaaPoista
 2. Kovasti sitä on aherrettu ja hienoja juttuja olet saanut valmiiksi.

  VastaaPoista
 3. Oletpas ollut ahkerana. Aivan ihastuttava tuo huivi, tosi kaunis, ja tuo vanha tyynynliina, on hieno aarre.
  Ja osaat kutoa sukkiakin (tää on kaikille sukankutojille kateellien, kun ei itse osaa,ainakaan viel).
  Hei, saitko yv:viestini, kiitosviestin cd:stä?

  VastaaPoista
 4. Hei, blokissani on tunnustus sinulle!

  VastaaPoista