lauantai 20. helmikuuta 2010

Huopahuivi ja pullaliina


Täällä sitä ollaan taas. :) Ohessa pari kuvaa huiviprojektista, jonka saattelin loppuun viime viikonloppuna. Itse asiassa tämä huivi on tehty jo aikoja sitten, kun Novita-lehdessä oli ohje miten huopanen-langasta syntyy huivi. Teos oli ensimmäinen, joten se repeili ja jäi parista kohdasta liian harvaksi. Viime sunnuntaina sain sitten inspiraation paikkailla tätä punaisella huovutusvillalla. Ei muutakuin takaisin pesukoneeseen ja tulos oli IHANA! :) Hyvin onnistui ja nyt tätä voi pitääkin. :)

Tulossa on muuten toinenkin vastaava, joka on vasta ensi vaiheessa... Siitä kerron enemmän kunhan se valmistuu. Paljastettakoon sen verran että se on Pumpulipilvinen musiikkihuivi. ;)Yhtenä iltana ompelin valmiiksi myös uuden pullankohotusliinan. Tämä muffinssikangas oli aivan nasua. Harmittaa kun en ostanut viime kesänä enempää. Tietääkö kukaan, vieläkö tätä on Eurokankaassa? :) Hih, oikeastaan pullankohotusliina on väärä nimi. En taida edes osata leipoa pullaa, viimeksi kun yritin, vuosia sitten, niistä tuli superpalloja. ;) Sämpylöitä ja patonkeja teen ja siihen tämä on hyvä. :)


Lähäriä: Huomatkaa iloinen reunus. :)

1 kommentti:

  1. Ensinnäkin, huivisi on todella komeannäköinen ja varmasti ihanan lämmin näihin pakkaspäiviin! Toiseksi, voisin syödä tuon leivoskankaan, niin herkulliselta se näyttää. En ole missään nähnyt tuollaista, muistuttaa japanilaisia zakka-kankaita.

    VastaaPoista