keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Kuvia ja kuulumisia

Nyt meinaa mennä ihan höpsikseksi taas tämä kun ei muka ennätä mitään tänne kirjoittelemaan. :) Tämä kuukausi on tosiaan mennyt enimmäkseen kirjoittelun ja musiikin parissa. Meillä on nimittäin orkesterin konsertti ensi viikonloppuna ja sitä varten on sitten parit ylimääräisetkin harjoitukset. :)
Aurinko paistaa ihanasti, mutta tuo lumi ei näytä kuitenkaan vähenevän. Näin ruokatunnin aikanakin ulkona taitaa olla vielä pari astetta pakkasen puolella. Mutta kyllä se kesä sieltä on tulossa. :) Laitanpa tähän sitä odotellessa pari keväistä kuvaa. :)

Äippä oli tekaissut mulle aivan ihanat kevätlapaset! :) Näissä ei ole fleecevuorta, kuten monissa talvilapasissa on. ;) Harmaa lanka on Nallea ja kukkaset Tico ticoa! Kiitos äiti, nää on aivan ihanat! :)

Sitten me sorruttiin ostaan keittiöön uudet Marimekon verhot... :) Mulla on ollut vuosikausia keittiössä Marimekon oranssikukkaiset Primavera-verhot. Ne on siis sellaiset kehäkukan näköiset kukat, ja oon tykänny niistä verhoista valtavasti. :) Nytkin ihastuttiin näihin väreihin. Minä muuten kuulun siihen koulukuntaan, joka vaihtaa verhoja monta kertaa vuodessa aina vuodenajan mukaan. ;) Nämä saa olla juhannukseen asti. :)


No nämä oli kans "sortuma". Jo joku aika sitten tilasin Ellokselta neljä ruusukuppiparia. Siis ihan niinkuin olis ollu astioiden tarve.. (ks. kuva alla) ;) Mutta en voinu vastustaa näitä kun olivat niin ihanat! :)
Hih, joo, ei oo astioiden, ainakaan kuppien tarvetta... ;) Meillä on noin neljäkymmentä muumimukia, koska joitain on kaksinkin kappalein. Kaikki ei mahdu näille hyllyille, joten pitäis varmaan ottaa pyyheliinateline tuosta alareunasta pois ja tehdä pari-kolme hyllyä lisää... ;)

No ja kehtaanko enää tätä laittaa... ;) Yhdet muumipussilakanat lisää... ;) En muista ennen nähneeni näitä, ja nyt on kuulemma jo poistuva malli. Onneksi kuitenkin löysin toisesta kaupasta toisen kun ihastuin tähän yhteen... :) Meillä tykätään väreistä ja monesti on ongelma kun yrittää ottaa kuvaa jostain, niin ei ole valkoista taustaa missään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti