keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Huurrettu kaupunki

Ostin pari viikkoa sitten uuden pikkukameran. Minulla on tuo vanha Canonin G3, joka on hyvä kamera ja käytän sitä toimittajanhommia harrastaessani, mutta se on iso ja painava ja huono kuljettaa mukana. Halusin siis pikkukameran, joka kulkee taskussa. Ostin Canonin Ixus 105:n ja se on juuri pikkunäppärä ja taskuun sopivainen. Ja sillä saa hyviä kuvia! :)
Nyt kun on ollut pakkasta, niin maisema on kovin kaunis. Puut ovat ihan valkoisia. Uskomatonta ajatella, että muutaman kuukauden päästä nämä kaikki heräävät vihreänä henkiin. :)

Kuljeskelin ruokatunnin aikaan lähiympäristössä kamerani kanssa. Tuntuu, että sitä luonnon kauneutta ei saa millään ikuistettua valokuvaan yhtä ihanana. :)

Ihanan jouluinen tunnelma.3 kommenttia:

  1. meillä näytti tuolta vielä viikko sitten,,,,ja aina piti kantaa kameraa mukana jotta sai ikuistettua kaiken kauneuden!loppujen lopuksi lunta kertyi niin paljon etteivät oksat jaksaneet enää kannatella..vaan kaikki valui pois!!!

    VastaaPoista
  2. Aika hyvä tuuri oli noiden kuvien kanssa. Kun olin ottanut nämä, niin seuraavana päivänä oli kova tuuli ja enin osa kuurasta karisi pois.
    Olin oikein hyvilläni, että ennätin kuvata tuon kauneuden, vaikkakaan se ei näytä kuvissa yhtä ihanalta kuin luonnossa. :) Mutta kuitenkin.

    VastaaPoista