maanantai 30. huhtikuuta 2012

Seinäpussukat kankaanlopuista

Tyynyistä jäi suikaleet ruusukankaita, joten käytin niitä vihdoin tähän projektiin, joka on ollut suunnitelmissa jo kauan. :) Meillä kasaantuu pakastimen päälle aina yhtä ja toista tavaraa, kuten puhelimen laturit, mp3-soitin, sykemittari ynnä muuta. Ja sitten kun pakastimesta tarvitaan jotain... Voitte kuvitella mikä purkaminen siinä kannen päällyksessä ensin on.. ;D Tein siis pakastimen päälle ripustettavaksi Tilda-kaavalla nämä tilpehööripussuakat. :)

Pussukoiden kaavat olivat Satumainen talvi -kirjassa. Lyhensin vaan pussin pituutta hieman, jotta sieltä pohjalta ylettää löytämään kännylaturin ja muuta pientä.

Hengarit ovat AmandaB:n jotain vanhaa mallistoa. Ostettu joskus eurolla kappale Halpa-hallin alennuskorista juuri tätä suunnitelmaa varten. :) Ripustuslenkin koristeeksi ompelin punaiseen pussiin vaaleanpunaiset ja vihreään vaaleanvihreät isot sydännapit.


2 kommenttia:

  1. Kiitos Tellu. :) Mutta ei se näkynyt silti sitä pakastimen päällystää tyhjentävän... :o Isäntä sanoi tänä aamuna, että ei voinut ottaa illalla marjoja pakkasesta aamuksi, kun siinä päällä oli niin paljon (rouvan) tavaroita.. ;D

    VastaaPoista