keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Ompeluprojekteja

Olen tässä tehnyt erinäisiä ompeluprojekteja talven mittaan. Noh, äidin avustuksella kylläkin. En pidä itseäni vieläkään kovin kaksisena vaateompelijana, mutta kyllä minä nyt jotain saan aikaan yksinkin. Mutta kun pukuompelija-koulutuksen käynyt äitini antaa vinkkiä, niin vaatteista tulee aina kivoja ja istuvia. :) Siksi on parempi kysyä häneltä neuvoja ennen kuin pilaa koko kankaan. :) No, mutta ensin tein mekon. :) Kangas oli kiva ja tykkäsin sen sävyistä. Helmassa on kuminauha ja se pussittaa kolttua kivasti.

Sitten halusin nutun. Ostin sattumalta Eurokankaasta villaneuloskankaan, josta löytyivät yhtenevät sävyt mekon kanssa. Yläkuvassa nuttu on siis auki, jotta hoksaatte sen mallin. Ja voihan sitä pitää näinkin, jos haluaa näyttää tukevammalta mitä on. ;)

Idea on kuitenkin se, että muuten lyhyen nutut pitkät etukappaleen lipareet kääräistään olalle, tai sitten vyötärön kohdalta selän taakse, jonne ne voi solmia kiinni. Olalla ne pysyvät ilman solmuakin, tai sitten voi laittaa jonkin kauniin soljen kiinnikkeeksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti