torstai 20. helmikuuta 2014

Koruja

 Näitäkin olen tehnyt jo joskus syksyllä. En vaan ole saanut kuvattua niitä tänne aikaisemmin. :) En ole ihan varma tykkäänkö tuosta yllä olevasta kaulaketjusta vai pitääkö se muotoilla uudelleen... :) Pitää kokeilla jonkin yksivärisen mekon kanssa toimiiko tuo. :) Ideana oli tehdä juuri tämmöinen nauha, jossa helmet ovat samankokoisia ja eri värit sekalaisessa järjestyksessä. Kun ostelin helmiä, niin tietysti ne parhaat värit olivat loppuneet ja otin mitä sain. Siksi en oikein tiedä tuliko korusta nyt sitten mieluisa vai ei. :)

 Mutta tästä tuli mieluisa! Värit eivät pääse ihan oikeuksiinsa vihreää liinaa vasten kuvattuna, mutta näkee tästä nyt vähän minkälainen tästä tuli. Eli erilaisia valkeita, turkooseja ja harmaita helmiä. Nuo isoimmat näyttävät vähän punertavan, mutta kyllä ne ovat ihan valkoisia. :) Nauhat ovat hieman eripituiset, joten ne laskeutuvat kauniisti kaulalla. Jokaisessa välissä on pieni lasihelmi.

3 kommenttia:

 1. Todella kauniita koruja, tykkään minäkin tuosta alemmasta enemmän, mutta ei siinä ekassakaan mitään vikaa ole.

  VastaaPoista
 2. Kattelin tossa sun aikasempia postauksia, ja huomasin siellä 12.6.2010 kirjotetun postauksen, jolloin olit maalannu seinäpaneelit mintunvihreeks, niin muistaisitko, mitä maalia käytit?

  VastaaPoista
 3. Hei,
  Huomasin viestisi vasta nyt, kun en ole itse käynyt täällä hetkeen. :( En valitettavasti muista mikä sävy minttu oli, kun Tikkurilan kartan kanssa tällättiin se sopimaan vihreään tapettiin. :)

  VastaaPoista