torstai 26. helmikuuta 2015

Nukkekodin joulu

Näyttää olleen blogillani taas reilun puolen vuoden tauko ja tätä ennen on oltu vain hellekesän fiilistelytunnelmissa kesäboolien kanssa. :D No, näin pitkään en ole booleja lipitellyt, näkyy aika vaan taas valuneen johonkin. Kuvia ja kuvauskohteita olisi paljon ja yritänkin nyt purkaa tästä näitä jonkun verran. :) Fiilistelkäämme siis hetken aikaa nukkekodin joulutunnelmissa, vaikka onkin kohta jo maaliskuu. ;)
Sain nyt vihdoin täksi jouluksi kuuseen valot! :) Minulla on ollut hankittuna sähköllä toimivat kuusenvalot, mutta niiden asentaminen nukkekodin sisälle olisi vaatinut muutostöitä ja raskaan nukkiksen siirtelyä. Helpompi ratkaisu oli siis hankkia patterilla toimivat valot. Ja ne olivat kyllä tunnelmalliset.

Happylittlemuffiin -blogin ihana ja taitava Mirja on tehnyt ylemmässä kuvassa pöydänkulmalla näkyvän suklaarasian konvehteineen ja ihanan suloisen pienen piparkakkumökin! :) Ne olivat nukkiksen tämän joulun hankinnat. Mirja on kyllä tosi taitava!


Syksyllä tuli kasvihuonekuume! :) Hankin siis nukkekotiin viherhuoneen, jonka esittelen myöhemmin, kunhan puutarhapeukaloa alkaa kutittaa. Keksin kuitenkin sisustaa tämän talvipuutarhaksi, jossa joulupukki voi rauhassa ottaa nokosia. Käytin aikaisemmin hankitut sähköiset kuusenvalot talvipuutarhan kuuseen ja myös uunissa rätisevä tuli on sähköjohdon päässä. Se vaati kyllä toisen muuntajan hankinnan, mutta kyllä kannatti. :) Perheen lemmikkipuput asustelevat myös talvipuutarhassa ja uusina asukkeina joulupukki toi minulle kissanpoikia. :) Tämä oli kymmenvuotiaan siskonpoikani oma idea, että talossa on oltava kissoja ja hän oli ne omilla rahoillaan minulle hankkinut joulupukin konttiin.

2 kommenttia:

  1. Suloisen näköinen joulukoti! Toi piparkakkutalo teki kyllä vaikutuksen:)

    VastaaPoista
  2. Hei Mustakissa! Onpa ihanaa, että olet täällä yhä vaikka minulla oli pitkä tauko päivityksissä. <3
    :)

    VastaaPoista