keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Keskenloppuvat keksit.

Olen ottanut joskus jostain lehdestä talteen tämmöisen ohjeen, jonka nimi on "Keksit, jotka loppuvat aina kesken".
100 g margariinia
2,5 dl fariinisokeria (itse käytin intiaanisokeria)
1,25 dl sokeria (laitoin vain "roiskauksen" valkoista sokeria, en noin paljoa)
1 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa (käytin himalajan ruususuolaa)
1 tl ruokasoodaa
4 dl kaurahiutaleita
300 g tummaa suklaata


Vatkaa margariini ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan voimakkaasti sekoittaen. Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu suola ja sooda. Lisää kaurahiutaleet ja karkeaksi rouhittu suklaa. Taputtele taikinasta isoja tai pieniä, litteitä keksejä. Paista ne leivinpaperin päällä 175 asteessa n. 15 minuuttia.

 Kesken loppumisesta en tiedä, mutta hyviä näistä tuli. :) Joskin sain kommenttia, että näyttävät ihan maksapihveiltä.. :D :D No se on kyllä totta. :D Tein isoja keksejä, ja tuosta taikinamäärästä tuli 24 kappaletta. Yritin piilottaa osan purkkiin, joten jää nähtäväksi loppuvatko ne kesken.. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti