sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Messutuliaisia Seinäjoelta

Viime viikonloppuna kävimmä Seinäjoen käsityömessuilla! Siellä olisi ollut rahanmenoa vaikka miten paljon! Kyllä ihmiset sitten osaavatkin tehdä kaikkea ihanaa! :)
Jotain tarttui mukaankin. Löysin vihdoin nuotinmallisen piparkakkumuotin ;) Ostin pari vuotta sitten, niin ikään Seinäjoen messuilta, kitaramuotin ja nuotti jäi silloin ostamatta enkä ole sitä muualta löytänyt. Tänä vuonna saanemme myös nallen muotoisia pipareita...

Löysin messuilta myös uuden kellon ompeluhuoneeseen. Ja ihanat huovutetut tontut! "Nimipäivätonttu" osti minulle tilkkuleikkurin alustoineen ja viivaimineen alunperin joulupukinkonttiin, mutta kun niin iso paketti on kuulemma hankala säilyttää ja paperoida, niin sainkin sen sitten nimipäivälahjaksi. Samoin kuin ihanan sarjan muumipurkkeja.

Tänä viikonloppuna olisi ollut käsityömessut Oulussa, mutta päätimme kuitenkin jäädä kotiin tekemään syksytöitä. Nyt on piha haravoitu ja viimeiset kesäkukat poistettu. Ulkovalotkin asensimme illalla, se on sellainen neljän lampun sarja, joka syttyy ja sammuu kellokytkimellä. Nyt ei haittaa vaikka sataisi jo lumenkin. :)

2 kommenttia:

 1. Onpas ihania asioita.
  Tuo kello on kyl huippu!
  Tilkkutyövälineet ... Pääset sinäkin tilkkutöiden pariin, kun sait kunnon apuvälineet.

  Kyllä sitä lunta ehtii tulla -ootellaan, ootellaan!

  Mukavaa alkavaa viikkoa.
  T. Tellu

  VastaaPoista
 2. Blogissani on haaste/tunnus sinulle! :D

  VastaaPoista