lauantai 19. joulukuuta 2009

Lauantaita!

Ihanaa lauantai-iltaa! Onpas ollut touhukas päivä. 5-vuotias siskonpoikani Janne on ollut mummolassa kyläilemässä, joten touhua on piisannut. ;) Vanha kummitäti ei millään jaksa vetää rekeä juoksemalla kovin kauaa, vaikka eihän toki pieni liikunta pahitteeksi olekaan. :) Sitten laskettiin vielä pulkkamäkeä. Siitä sai kyllä itsellekin roppakaupalla jouluiloa, kun lapsen riemu on niin aitoa. :)


Näitä en ole muistanut laittaa tänne aikaisemmin. Ostin ne viikko sitten Vaasasta yhdestä käsityömyymälästä. En voinut millään vastustaa Maisaa ja Kaarinaa. ;) Varmaan taas samanlaiset fiilikset itselläkin kunhan joulu on ohi. Sitä paitsi lenkkeily suklaarasian kanssa vaikuttaa tosi mukavalta. ;) Itse asiassa löysin Tokmannilta Maisa ja Kaarina pikkupöksyjäkin. Niissä luki mm. On rankkaa olla aina oikeassa.... ;) Ja jos hyvin käy, joulupukki tuo mulle vielä samansorttisen yöpaidankin.Ja tämä ihana! Saimme palapelin häälahjaksi vuosi sitten. Leväytin sen vihdoin syksyllä ja tässä on nyt todisteet, että valmiiksi se tuli. ;) Kokoaminen vaati kyllä hitusen hammastenkiristystä ja melko paljon aikaa... En arvannutkaan, että mustavalkoinen palapeli olisi näinkin kinkkinen mutta sinnikkyys palkitaan. Liimasimme sen kasaan ja kehystimme seinälle, koska emme vahingossakaan halua koota sitä enää toista kertaa.. ;)


Ja tässä piparitalkoiden tuloksia. Leivoimme Jannen ja mummon kanssa yhtenä iltana viime viikolla. En ole vielä koristellut näitä mitenkään, mutta taitaa olla että tulevat syötyä ennen kuin ennätän koristaa. Olemme löytäneet käsityömessuilta kaikkia ihania muotteja: soittajalle tietysti kitaroita ja nuotteja, isännälle traktoreita. Nallekin on käsityömessuilta hankittu. Keskellä kuvaa on pipariukkeleita, joista on "purtu" käsi tai jalka pois ja oikeassa reunassa nallekasan yläpuolella tyyppi, jolta puuttuu pää.. Nämä muotit ovat mulletoi.comista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti