maanantai 7. joulukuuta 2009

Veronpalautukset kiertoon

Voi kun on taas mennyt aika äkkiä! :) Eilen oltiin orkesterin kanssa taas itsenäisyyspäivän soitteloissa. Siitä tulee jotenkin juhlamielelle kun suoritetaan vuosittainen soittorutiini. :)

Perjantaina tulivat veronpalautukset ja niitähän piti äkkiä päästä tuhlaamaan! Ja onko parempia paikkoja kuin Sinooperi ja Stockmannin juustotiski! ;)


Sinooperista tarttui mukaan yhtä sun toista ihanaa tilda-tarviketta, kuten ylläolevasta kuvasta voitte todeta. Juustotiskiltä ostettiin neljää ihanaa herkkua, joita en nyt kuitenkaan kuvannut. ;) Mutta siinä oli Mustapippuri-goudaa, savuhilmaa, yrtti-tuorejuustoa ja yhtä kovaa juustoa, jolla oli niin vaikea nimi, että en muista sitä. ;) Ihania herkkuja! Me ollaan ihan hupsuna juustoihin, mutta on pitänyt yrittää vähän väistellä niitä etteivät kovin kerry vyötärölle... niinkuin viime vuonna kun oli pakko leventää orkesterin pöksyjä ennen joulukeikkaa.. ;)


Sinooperista löysin myös saippuamassaa ja enkelimuotit. Minulla on ennestään Panduron mansikkatuoksua, joten ajattelin kokeilla mansikantuoksuisia enkelikynttilöitä! :)


Stockmannilla olisi ollut muffinssinmuotoisia joulupalloja! :) Itse asiassa näin ne... olikohan Kotiliedessä? Mutta Oulun stokkalla ei ainaskaan ollut muffinsseja vaaleanpunaisena. Värit olivat haalea persikka ja tumma "lakritsamuffinssi". En sitten ottanut niitä kun eivät olleet väreinä kovin nättejä. Mutta näihin sinisiin ihastuin. Samoin kuin alla oleviin nuottiavaimiin, mikä yllätys. ;) Musiikkiaiheisia juttuja on kovin harvassa. Ihan yllättävän harvassa itse asiassa. Siksi olinkin ihastunut, kun löysin nämä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti