maanantai 25. tammikuuta 2010

Viikon väkräys :)

Tässä se nyt on! Tätä täällä on viikko väkerretty, eli sydänpitsinen kaulahuivi Puro Iltanuotio-langasta. :) Tätä oli ihana neuloa kun hoksasi pitsin jujun. Itse asiassa kävin viime keskiviikkona ostamassa samaa lankaa villatakin tekemistä varten... ;) Jos se vähän rajoittaisi sukkatuotantoa, kun ottaisi isomman neuleen. Sain huivin valmiiksi tänään ruokatunnilla (!) ja aloitin saman tien taas uuden sukan.. Onko tällä sairaudella joku nimi? ;) Kuva mokoma näyttää vähän tummalta..

Alla olevassa kuvassa huivin värit näkyvät ehkä paremmin. Takki on parin viikon takainen löytö kirppikseltä. Olin ajatellut, että voisin ostaa jonkun duffelin tyyppisen ja tämä tuli vastaan kirpputorilla. Hinta 10 euroa! Mainittakoon, että olin katsellut useiden vaateliikkeidenkin takkitangot löytämättä mieluisaa... Huivi sopi tähän takkiin kuin se olisi sitä varten tehty. :)

Neuleen lisäksi Pumpuliinan puuhamaassa on valmistumassa kaksi tildan talvienkeliä, Hilda ja Hulda. Tarvikepaketti on odottanut tekijäänsä jo tovin, joten oli aikakin aloitella sitä. :) Koristeompeluksia oli ihana värkkäillä. Vielä pitäisi tyttöset täyttää, niin pääsisi heitä pukemaan. :) En näytä malttavan olla näpertämättä, joten olen yrittänyt suojata ärtyneet henkitieni paremmin. Olen ommellessakin pitänyt kevyttä hengityssuojainta ja neuloessa ihan puolimaskia. Sama se vaikka näyttääkin muurahaiselta, kunhan nenä ei turpoa. ;)

2 kommenttia: