maanantai 11. tammikuuta 2010

Viikonlopun käsitöitä

Kylläpäs taas on vierähtänyt tovi kun olen kirjoittanut tänne viimeksi :( Johtunee siitä, että olin viime viikon keskiviikon lisäksi myös torstain ja perjantain lomalla enkä ole juuri koneella istunut. :) Nautimme isännän kanssa kotona olemisesta ja koska pakkasta oli noin -28 astetta, niin emme liikahtaneet kotoa postilaatikkoa kauemmaksi. ;) Pelailimme lautapelejä, siivoilimme kirjahyllyjä ja kaappeja ja laitoimme tuhatkunta valokuvaa albumeihin! :)
No, tänään alkoi taas arki ja tuntui ihan mukavalta mennä töihin ja palata rutiineihin.

Eilen kokeilin vihdoin pompom-lankaa ja tekaisin tämmöisen huivin. :) Se oli nopea ja mukava tehdä ja kaulassa huivi on ihanan lämmin ja pehmeä! :) Huivi on väriltään tumma lila, se ei oikein selvästi taida erottua tuossa kuvassa.


Tässä on sitten tämän päivän tekeleet. Otin ompelukoneen jouluteloilta töiden jälkeen. Ostin marraskuussa Ikeasta uudet pipokorit eteisen hyllyn päälle, mutta jotta karkea kori ei olisi repinyt lankoja pipoista ja huiveista, niin niihin täytyi tehdä kankaasta sisustat. Valitsin vihreän kankaan, koska eteisenkin seinät ovat vihreät. :) Alempi kuva taitaa olla värimaailmaltaan lähempänä totuutta, ylempi näyttää hiukan keltaiselta, mutta siitä näkyy korin koko.

Mutta nämä ne oli vasta ihanat!! Äippä oli neulonut minulle käsin pitsilahkeiset villabermudapöksyt nallelangasta! :D En enää muistanut koko asiaa, mutta äiti muistutteli, että olin kesällä tilannut sellaiset ;) Selasin heinäkuussa käsityölehtiä mökin terassilla ja löysin näihin mallin. ;D Nyt ne tulee kyllä tarpeeseen kun on ollut hirmu kylmiä päiviä. Ja miten nätit ne onkaan, pitsit ja kaikki. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti