lauantai 12. kesäkuuta 2010

I'm back again :)

Vihdoin taas täällä. :) Sen lisäksi, että koneesta oli emolevy hajalla, enkä voinut siirtää valokuvia, tekaistiin tässä välillä pieni remppa. Uusimme kirjahyllyn ja maalattiin puolipanelit.
En muistanut ottaa ennen-kuvaa ennen kuin oltiin purettu jo kirjahyllyt ja cd-tornit. Tässä nyt on kuitenkin kaaosmainen kuva olohuoneesta hyllyjen tyhjennyksen jälkeen.

Me ei viitsitty alkaa vaihtamaan tapettia panelin yläpuolelle, joten helpoin tapa oli valita tapettiin sopiva maali. No, mikäs siinä, meillä tykätään väreistä. ;) Kuva vääristää värejä vähän, mutta paneli on nyt reilusti mintunvihreä. :)

Tässä on nyt kuitenkin jälkeen-kuva. Vaihdettiin äipän kanssa tietsikkäpöytiä, joten tämä saatiin upotettua Lundian sisään. Ja hyllytilaa jäikin! :) Toisessa olohuoneessa on muuten vielä kolme metriä Lundiaa lisää ihan täynnä... ;) Tykkäsin kuitenkin tuosta mintusta, se ei näy hyllyn takaa liian räikeästi ja on paljon siistimpi kuin tummentunut ja oksanreikäinen maalaamaton paneli.


Maalaamisen lisäksi olen tällä välin myös leiponut! Mokkaruutupohjan päällä on kirsikkahilloa ja päällä kirsikanmakuisella hyydykejauheella valmistettu kermakuorrute.

Koristelussa en vieläkään ole kamalan kaksinen, mutta nämä oli tosi hyviä! :) En itse asiassa ole leiponutkaan mitään pitkään aikaan, kun vähän pitää vältellä sitä sokeria. Harmi sinänsä, kun mulla olis paljon ihania muffinssi- ja muitakin leivontaohjeita, mutta hyvähän se siksi on, kun oon sokerihiiri: ei tuu syötyä niin paljoa ja kaikki vanhat kesävaatteet mahtuu vieläkin päälle. ;)

Mutta nämä ne vasta on namut! :) Olen pitkään himoinnut Caloun puukenkiä ja nyt ne vihdoin sain! :)

Siis nämä on niin ihanat! :)

6 kommenttia:

 1. Oih, ihanat calout!!! Ihan kateeksi käy, -kyllä sun nyt kelpaa tepastella :)
  Herkullisen näköisiä myös nuo leivokset, nami :P

  VastaaPoista
 2. Tulipas huoneesta ihan eri oloinen, maali saa ihmeitä aikaan, sekä uusi järjestys.
  Voi, miten herkullisen näköisiä leivonnaisia, ja oioi, mitkä puukengät! IHANAT!

  VastaaPoista
 3. Muistatko maalin nimeä? :)

  VastaaPoista
 4. Sattuisitko millään muistamaan, mitä maalia käytit ? :D

  VastaaPoista
 5. Toi maali oli ihanan väristä ! Mulla olis suunnitelmissa seinien maalailua, ja oon miettiny joain mintunvihreetä. Vaikka postauksesta onkin jo 4 vuotta, nii jos saattuisit käymään täällä, nii muistaisitko mitä maalia käytit ? Tai jos joku muu näkee tän, ja tietää mistä sais ton väristä maalia, niin oisin tosi kiitollinen jos kertois. (:

  VastaaPoista