maanantai 21. kesäkuuta 2010

Tuunausta ja tuoksuja..

Vaihdettiinpa verhot juhannukseksi. Lienen jossain maininnutkin, että olen sitä koulukuntaa, joka vaihtaa verhot monesti vuodessa. ;) Nyt siis kevätverhoista juhannusverhoiksi. :) Järjestelin samalla vähän paikkoja ja sisustinkin hieman. Tämän pikkuisen lintumökin tuunasin asutuksi ja ripustin ompeluhuoneen kattoon. :) Kuva on vähän sininen kun en tykkää käyttää salamaa. Se lyö monesti kuvan puhki.Tämä possu on kanssa sarjassamme höpsöjä ostoksia, joita ilman ei millään voi elää. :) Kävin kahdesti katsomassa tätä possua ja kolmannella kerralla ostin sen. :) Hänen nimensä on Alma ja hän on "luovuuden possuni". :) Mikäpä siinä, siivet selkään vaan. :) Kuvakulma on vähän kehveli, mutta Alma roikkuu katossa ja minä oon vaan 160 cm pitkä. :)
Mä oon aina muuten ripustanut kaikkea "kummallista" kattoon. Isä meinasi välillä saada hepulin kun mulla lapsosena riippui katosta milloin mitäkin. ;) Siellä on roikkunut mm. rantapallo ja iso paperikenno-hämähäkki, jolle tein tietysti verkon katon nurkkaan harmaasta villalangasta. ;) No, nyt ei riipu muuta kuin kukkia, enkeleitä, possuja ja linnunpönttöjä. ;)


Nämä verhot ostin jo viime syksynä, mutta nyt vasta laitoin ompeluhuoneen ikkunaan, kun ovat enemmän tuommoiset kesäiset. Tästä ei kyllä oikein saa käsitystä, kun yrittää ottaa valokuvaa pitsiverhosta vastavaloon, joopa joo. :) Mutta verhossa on kuiteskin tyyliin sopivasti kaksi enkeliä vastakkain ja siinä lukee Carpe Diem. :)


Ja tänään tuli tämä! :) Mä oon aivan onneton näiden hajuvesien kanssa! :) Minulla on useita tuoksuja, joita käytän mielialan mukaan. Tai siis, minähän oon aina iloinen ;) mutta rakastan hajuvesiä. :) Lolan huusin suht edullisesti Huuto.netistä ja se tuoksuu aivan hurmaavalle. :)


2 kommenttia:

  1. Ihanaa Juhannusviikkoa=) Minäkin tykkään ripustella kaikkea kattoon=))

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka sinulla on paljon ihania aarteita. Soma tuo linnunpönttö ja ihana possuli. Kauniit verhot, ja tuo hajuvesipullo jo sinällään on ihana, tuoksusta puhumattakkaan.

    VastaaPoista