tiistai 10. elokuuta 2010

Sadonkorjuuta ja shoppailua

Kasvihuoneesta ja puutarhasta saa satoa jo todenteolla. :) Tomaatteja täytyy kohta pakastaa keittovärkeiksi, kun kaikkea ei ennätä millään syödä. Äippä on tehnyt kurkuista ihanaa kurkkusalaattia ja suolakurkkuja. :)

Ja herneitä kerättiin kanssa. Nämä on mun erikoisherkku ja yleensä tulenkin hernemaareissulta taskut täynnä palkoja... ;)

Tänä vuonna laitettiin kasvihuoneeseen myös chilejä. Toi suurin on makea paprika ja niitä on ollut useampana vuonna. Pieni oranssi on Orchid- chili ja vihreä on vielä raaka Rocoto omenachili. Nämä oli pieni pettymys kun ovat vähän nössön makuisia. ;) Ei yhtään tulisia. No sitten olikin yksi lajike, jolla lähtee melkein tukka, mutta siltä väliltä olisi suonut olevan jonkun.. ;)

Otsikossa mainittiin shoppailukin, siis laitan nämä tähän samaan postaukseen. Harmi kun kuvasta tuli niin tumma. :( Minä muka vaalensinkin sitä vielä. Mutta olen ihan höpsönä näihin valkoisiin enkeleihin! Soittajat tarvii paljon enkeleitä, kun ne on niin hajamielisiä. ;) Mutta heitä toki jo meillä muutama istuu, mutten voinut vastustaa näitä kahta kaverusta Oulun messuilla viime viikonloppuna! :) Varsinkin kun olivat vielä alennusmyynnissä. Minusta juuri tämän sarjan valkoiset enkelit on kaikista ihanimpia, kauniinpia kuin "kruusatummat". He istuvat muuten makuuhuoneen levysoittimen päällä. Korkeus ei oikein näy kuvasta, mutta se on noin 15 cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti