maanantai 22. elokuuta 2016

Markkinoilla

Kävimme perjantaina elämämme ensimmäisen kerran Juthbackan markkinoilla. Mahtava tapahtuma! Myyjiä oli monta sataa, mutta mikäs siinä oli löytöjä tehdessä kun koko päivä oli vapaata ja ilmakin suosi. Ylläolevan kuvan nappasin lähtiessä markkina-alueen reunalta ja siinä näkyy todellakin vain erittäin pieni murto-osa myyntikojuista ja väkimäärästä.
Kuvia en muistanut juurikaan ottaa, mikä näin jälkeenpäin ajatellen on harmi, mutta aika meni ihastellessa ja ihmetellessä. :) Tavaraa oli tarjolla ihan laidasta laitaan. Muun muassa nuo vanhat nukkisnuket, jotka olisivat maksaneet 10 euroa kappale. Suvun nukketaloissa oli kuitenkin väkimäärä täynnä, joten jäivät muiden ostettavaksi.

Ja tässä päivän löytöjä... Pentikin astioiden lisäksi ostin Aarikan punatulkun ja joulupullon. Peltileluja keräävä puolisoni sai pilkkahinnalla robotin ja karusellin.

Ja tämä ihana hevonen muuttaa ompeluhuoneeseeni, kunhan saan hyllyn päällystän raivattua siihen kuntoon, että sinne "pilttuu" sopii. :) Mahtava päivä. Ensi vuonna uudestaan. <3 br="">

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti